Daidoji Sosuo

Parahin Asahina Haruno

Toivon matkanne Shinden Asahinaan sujuneen rauhallisesti ja teidän saaneen uusia velvollisuuksia pitämään mielenne kiireisenä. Onnitteluni vielä kerran turnausmenestyksestänne Mujissa sekä kiitokseni rauhallisista teehetkistämme yhteisellä matkallamme. Eritoten teeseremonia karuilla kukkuloilla oli mieleenpainuva.

Valitettavasti yhteydenottoni liittyy velvollisuuksiini. Uskoisin että te tietäisitte sopivan teetalon Asahinojen mailla. Etsimäni teetalo on heimineiden tai hinineiden ylläpitämä, vähemmän samuraiden suosiossa oleva. Teetalo sijaitsee mielellään lähellä satamaa tai merta yleensäkin. Ystävällisen matkaajan kylä tai Yama ue no ho ni Umi Mura kävi mielessäni, mutta näistä Ystävällisen matkaajan kylä sopisi paremmin tarkoituksiini sijaintinsa vuoksi. Sijaitseehan se Jinshin Sakana Wanin rannalla.

Miten te voitte? Ovathan fortunet kohdelleet teitä hyvin? Jos poikkeatte Kyuden Dojissa lähiaikoina niin minä ja Doji Asami tapaisimme teidät mielellämme uudestaan.

Aina uskollinen
Daidoji Sosuo

Vastaus:

Hyvä Daidoji Sosuo

Kiitoksia yhteydenotostanne. On aina mukavaa kuulla ihmisistä, joiden kanssa olen saanut kunnian matkata. Kiitän teitä mitä nöyrimmin turnausmenestykseni huomioimisesta. Olitte myös itse erinomainen ja uskoakseni saitte aikaan paljon pohdintaa. Olen myös mielissäni siitä, että teevalikoimani miellytti teitä ja että olette nauttineet yhteisistä teehetkistämme.

Joudun valitettavasti kertomaan teille, etten ole kulkenut Shinden Asahinan porttien sisäpuolella sitten lapsuuden. Näin ollen synnyinkaupunkini teehuoneet ovat jääneet minulle itsellenikin arvoitukseksi. Ehkäpä kunnioitettu Asahina Kenshin pystyisi osoittamaan teille oikean paikan, jotta saisitte velvollisuutenne kunnialla hoidettua.

Kiitän teitä kutsusta Kyuden Dojiin. Senseini on katsonut minun olevan valmis kulkemaan eteenpäin miekan tiellä. Näin ollen päiväni kuluvat kehon ja mielen harjoitteiden parissa mitä suuremmissa määrin. Kuitenkin, kun velvollisuuteni täällä ovat täytetyt, vierailisin mieluusti kauniissa pääkaupungissamme.

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja esi-isät sekä fortunat ovat hymyilleet teille.

Ymmärtäen ja kunnioittaen
Asahina Haruno

Daidoji Sosuo

L5R: Tie tyhjyyden meressä tsale